.

.

Perucă Împletită perucă. Împletituri Jumbo cornrow. Lungimea este de 28 inch.realizat pe o perucă plină de dantelă.culoare Negru.

Perucă Împletită perucă. Împletituri Jumbo cornrow. Lungimea este de 28 inch.realizat pe o perucă plină de dantelă.culoare

RON 293.33
Suma

Perucă Împletită, perucă completă din dantelă,împletituri jumbo, împletituri cutie, împletituri fără noduri. Peruca pentru femei negre. Brand nou personalizat manual împletitură peruca. Aspect foarte natural.Facem pentru a se potrivi culoarea este negru. Dimensiuni mici, medii și mari ale capului. Perucile cu aspect natural. Nu pufos sau greu pe cap. Această perucă este făcută pentru a se potrivi majorității feței. Îngrijire : peruca poate dura peste 2 Ani, în funcție de modul în care aveți grijă de ea. Poate fi spălat cu apă călduță,șamponat cu orice șampon la alegere. Uscați la aer după spălare. Vă rugăm să păstrați într-un loc aerisit. Spray sheen pentru a păstra luciul. Acesta este un obicei făcut pentru a comanda peruci împletite. este realizat manual în termen de 10 zile lucrătoare . Vă rugăm să ne K culoarea preferată. Cea mai bună calitate sau banii înapoi vom rambursa dacă nu sunteți mulțumit cu ea, dar vă rugăm să ne K în termen de 3 zile de la sosire. Mulțumesc pentru patronaj.

R

Cele mai bune propuneri