.

.

Bună America! De ce suntem jigniți astăzi? - 8 x 2 1/4 & # 34; die Cut vinil Decal/autocolant pentru autoturisme, camioane, ferestre, Bărci, Cutii de scule, laptop-uri, etc. Fabricat și nave din SUA!

Bună America! De ce suntem jigniți astăzi? - 8 x 2 1/4 & 34; die Cut vinil Decal/autocolant pentru autoturisme, camioane,

RON 99.33
Suma

Die Cut decal realizate din premium Oracal 651 evaluat vinil pentru 6 + ani de expunere exterioară. Instrucțiuni Complete de instalare incluse la fiecare comandă. Folosim bandă de aplicare clară pentru rezultate ușoare și profesionale. Singurul lucru care trebuie aplicat este ceea ce este afișat în alb. Dimensiunea este de aproximativ 8 inci pe 2 1/4 inci. Poate fi aplicat pe aproape orice suprafață dură curată și netedă. Vă rugăm să rețineți : Asigurați-vă că alegeți "High Viz Inc" ca "vândut De" pentru a vă asigura că primiți un produs autentic High Viz. Suntem în această afacere de peste 20 de ani și oferim produse de înaltă calitate și servicii excelente pentru clienți. FABRICAT ÎN SUA. Decal de vinil tăiat cu precizie pentru a fi afișat pe toate jucăriile tale! Vehicule, Bărci, Ferestre, Cutii De Scule...practic orice suprafață tare, netedă. Comenzile sunt livrate de obicei în aceeași zi, dar întotdeauna într-o zi lucrătoare. Servicii complete pentru clienți furnizate în termen de 24 de ore de la întrebări. Fabricat cu mândrie în SUA!.

R

Cele mai bune propuneri