.

.

alimente uscate 11 kg Dispenser de cereale coș de depozitare a orezului Flip Top automat recipient etanș pentru depozitarea alimentelor containere din plastic pentru depozitarea alimentelor cilindru de orez pentru făină orez sug dozator Roz (Culoare :

alimente uscate 11 kg Dispenser de cereale coș de depozitare a orezului Flip Top automat recipient etanș pentru depozitarea

RON 1.67
Suma

Material premium client acest recipient de depozitare a orezului este fabricat din PP de înaltă calitate, cu o textură bună și durabil. Fără miros după utilizare prelungită. Depozitare perfectă recipientul mare de depozitare a alimentelor poate conține 11 kg de cereale. Un recipient excelent pentru depozitarea boabelor. Materialul îngroșat îl face mai robust și poate fi stivuit pentru a economisi spațiu. Cutie de material pentru cantitatea de aur pe capacul acestui recipient de depozitare a orezului există o cutie de condimente, care poate pune usturoi, anason stelat și alte materiale în cutie pentru a elimina mirosul deosebit. Design practic : containerul nostru de depozitare a orezului adoptă un design flip-top, care este convenabil pentru scoaterea cerealelor. Rămâne etanș când este închis pentru a preveni umezirea boabelor. Acest recipient de depozitare a cerealelor poate stoca capse de bucătărie, cum ar fi făină, orez, nuci, fasole, cereale și poate fi folosit și pentru depozitarea hranei pentru animale de companie. Brewix te lupți cu orez sau fasole acasă? Ei bine, cred că nu trebuie să aveți un recipient etanș de orez. Containerele noastre nu sunt doar etanșe, dar au și o capacitate mare.Aspectul luxos și sofisticat arată frumos și în bucătărie. Designul vizual vă permite să vedeți câți metri au rămas în recipient. Este o opțiune ideală de depozitare pentru bucătăria ta.Specificație : Nume : dozator de orezculoare : verde, rozmaterial : PP Dimensiune : 38*22 * 23cmmice capacitate : 11kglista de ambalare : 1 * dozator de alimente uscate1 * măsurare cupprecauții.Vă recomandăm să puneți cutia de orez într-un loc răcoros și uscat.Vă rugăm să permiteți abaterea de 1-3 cm datorită măsurării manuale și a diferitelor metode de măsurare. Mulțumesc!Datorită diferitelor setări de iluminare și ecran, culoarea articolului poate fi ușor diferită de imagine.Cantitatea este limitată, vă rugăm să faceți clic pe "Cumpara acum"!.

R

Cele mai bune propuneri