.

.

Kungoon Ice Cream Bar Baloane Decoratiuni, inghetata de vara si gogoasa baloane Kit pentru ziua de nastere Baby Shower nunta petrecere decoratiuni.

Kungoon Ice Cream Bar Baloane Decoratiuni, inghetata de vara si gogoasa baloane Kit pentru ziua de nastere Baby Shower nunta

RON 1.33
Suma

Aluminiu film balon Kit. KIT : baloane de Bar de înghețată de 16 inchi și 1 balon mare de folie de înghețată,baloane de folie de gogoși de 18 inchi, decor amuzant pentru petrecerea de nuntă pentru dușul bebelușului de ziua de naștere. Dimensiune comando litera baloane aproximativ 16in, mare inghetata aluminiu Film baloane 118cm, 1 gogoasa folie balon 45cm. DIY ușor : baloanele de înaltă calitate sunt realizate din folie de aluminiu cu baloane aurii strălucitoare,care pot fi aruncate în aer cu paiul în costum,baloanele de petrecereușor de umflat și dezumflat, pot fi refolosite. Petrecere perfectă : cumpără-l!Agățați aceste baloane uriașe din folie de aluminiu în bucătărie,hol,ect interior în aer liber și apoi țineți petrecerea, care va deveni punctul culminant al petrecerii!. Serviciu post-vânzare : cumpărați trusa și bucurați-vă de petrecere!!și ceea ce face ca petrecerea ta să fie mai creativă și mai diferităDacă nu sunteți mulțumit de pachetul nostru primit, vă rugăm să ne contactați prin intermediul, îl vom înlocui pentru dvs. cât mai curând posibil. Kungoon Ice Cream Bar Baloane Decoratiuni, inghetata de vara si gogoasa baloane Kit pentru ziua de nastere Baby Shower nunta petrecere decoratiuni.

R

Cele mai bune propuneri