.

.

ERDDCBB BAIE RESPORT BEI BAIE ACCESARIE MONTATĂ DE ÎNCĂRCARE MONTATĂ DE PROSPOR MONTAT DE PROSPĂRI DE PROSPECT STOP PROSC din oțel inoxidabil, raft de prosop pliabil montat pe perete cu 4 cârlige de prosop 304 Oțel inoxidabil 0821 (dimensiune: 4.

ERDDCBB BAIE RESPORT BEI BAIE ACCESARIE MONTATĂ DE ÎNCĂRCARE MONTATĂ DE PROSPOR MONTAT DE PROSPĂRI DE PROSPECT STOP PROSC din

RON 2.33
Suma

➤ fără rugină-raftul de prosop este din oțel inoxidabil de 304 de înaltă calitate pentru a proteja raftul de prosop de coroziune și rugină. ➤ Suportul de prosop pliabil-raftul de prosop superior poate fi pliat vertical pentru a economisi spațiu neutilizat. ➤ Bara de prosoape reglabilă-bara de prosop inferioară poate fi reglată într-un unghi adecvat pentru a crește spațiul de ventilație atunci când se așează mai multe prosoape. Cârligul de design de siguranță-Cârligul de prosop de baie are un capac de silicon protector pentru a vă împiedica să fiți zgâriat de cârligul metalic în timpul scăldării. ➤ rezistent și elegant-raftul de prosop și 4 cârlige pot rezista la o greutate de 45 de kilograme. Suprafața lustruită din oțel inoxidabil 304 face ca suportul de prosop să fie mereu strălucitor pe perete. ➤ fără rugină-raftul de prosop este din oțel inoxidabil de 304 de înaltă calitate pentru a proteja raftul de prosop de coroziune și rugină. ➤ Suportul de prosop pliabil-raftul de prosop superior poate fi pliat vertical pentru a economisi spațiu neutilizat. ➤ Bara de prosoape reglabilă-bara de prosop inferioară poate fi reglată într-un unghi adecvat pentru a crește spațiul de ventilație atunci când se așează mai multe prosoape. Cârligul de design de siguranță-Cârligul de prosop de baie are un capac de silicon protector pentru a vă împiedica să fiți zgâriat de cârligul metalic în timpul scăldării. ➤ rezistent și elegant-raftul de prosop și 4 cârlige pot rezista la o greutate de 45 de kilograme. Suprafața lustruită din oțel inoxidabil 304 face ca suportul de prosop să fie mereu strălucitor pe perete. Suportul de prosop funcțional face ca baia dvs. să fie mai organizată și mai elegantă. Suportul de prosop de distribuție și șină de prosop reglabilă cu 4 cârlige. Material : 304 Steeldimensions inox : 180mm "înălțime x 220mm" lățime x 497mm "Long180mm" High x 220mm "lățime x 600mm" lungime "lungime" Long " .

R

Cele mai bune propuneri