.

.

Lumină de noapte distractivă pentru copii, lampă de noptieră drăguță Squishy Duck, Kawaii Animals Silicon Light up pentru băieți și fete, lumină de noapte cu Decor LED pentru dormitor pentru copii mici și cameră pentru copii.

Lumină de noapte distractivă pentru copii, lampă de noptieră drăguță Squishy Duck, Kawaii Animals Silicon Light up pentru băieți

RON 23.97
Suma

Design distractiv 3 puteți schimba culoarea luminii și puteți regla luminozitatea luminii pentru a satisface diferite nevoi pe timp de noapte. Silicon de înaltă calitate pentru copii lumina de noapte amuzantă din silicon pentru copii este fabricată din silicon bisfenol A non-toxic, moale și delicat la atingere, rezistent la apă și picături, fără miros, fără colțuri sau margini dure, 100% sigur pentru copii. Indiferent de modul în care îl frământați, acesta poate fi readus la starea inițială,, verde și foarte sigur pentru nou-născuți și copii. Lampă de noapte reîncărcabilă USB portabilă. acest animal nu trebuie să înlocuiască bateria,după ce puterea este epuizată cu un cablu USB de încărcare 2-3 ore, puteți utiliza din nou, baterie încorporată de 1200 m Ah, Timp de utilizare 8-20hours, foarte eficient din punct de vedere energetic și ecologic. Protecție pentru ochi cu lumină moale de protecție a ochilor cu lumină de noapte cu lumină caldă de 3000 K este perfect potrivită pentru utilizare pe timp de noapte. Lumina caldă moale îi face pe oameni să se simtă calzi și confortabili. Lumina LED caldă anti-albastră nu va pâlpâi și nu vă va afecta ochii. Lumina de noapte măsoară 6.37*3.93*4.56 în, perfect pentru efectuarea excursii. Cadou grijuliu client Aceasta este o lumină de noapte perfectă pentru decorarea camerei, nu numai un cadou creativ pentru familie, prieteni, copii de Crăciun, Ziua Recunoștinței, Ziua de Anul Nou și alte sărbători, ci și un decor frumos pentru casă, dormitor, bar, magazin etc.Deși este în principal pentru copii, dar cred că o mulțime de adulți care ar iubi acest drăguț ducky toddler night light. Adaugă căldură și căldură camerei. Cablu De Alimentare. 1. USB reîncărcabilă. 2. Temperatura culorii luminii : 3000 K. 3. Capacitatea bateriei : 1200mah. 4.Timp de încărcare : 3 ore. 5. Timp de anduranță : timp de utilizare 8-20 Hours. 6. Material : ABS + silicon. 7. Putere nominală : 3 W. 8. Dimensiunea produsului : 6.37*3.93*4.56 în.

R

Cele mai bune propuneri