.

.

Pullio - Sanitizarea mâinilor șervețele umede cu hipoalergenic Formula în relief, fără alcool, fără alcool. Șervețele de mână pentru mâinile curate ale tuturor | Citrice, Peppermint)

Pullio - Sanitizarea mâinilor șervețele umede cu hipoalergenic Formula în relief, fără alcool, fără alcool. Șervețele de mână

RON 0.67
Suma

Stai curat : nu -ți mai face griji pentru mâinile murdare. Șervețele noastre de curățare de igienizare a mâinii fac ușor să rămâneți proaspăt oriunde mergeți!. Stai curat : nu -ți mai face griji pentru mâinile murdare. Șervețele noastre de curățare de igienizare a mâinii fac ușor să rămâneți proaspăt oriunde mergeți!. Șervețele umede din țesătură ultra moale : Șervețele de igienizare fără mâini cu alcool Pullio sunt confecționate din foi de textură de embosare în plus moale și de înaltă calitate. Moale, dar durabil, cu textură mătăsoasă și blândă pe piele. Șervețele de mână gata de călătorie : Șervețele de curățare a mâinilor Pullio sunt proiectate pentru a fi portabile și ușor de transportat, pachete flexibile care vă permit să distribuiți, să curățați și să igienizați mâinile în timp ce călătoriți, lucrați, mâncați sau oriunde ați fi. Ingrediente sigure : Towlettes umede hipoalergenice ale lui Pullio sunt fără paraben, fără sulfat, fără alcool și fără cruzime. Ingredientele active includ clorura de benzalkoni, pullio-citrus și mentă. Perfect pentru sărbători : șervețele de igienizare a mâinilor prietenoase pentru adulți și pentru copii pentru a vă ajuta și familia dvs. să rămâneți igienizați în acest sezon de Halloween înfricoșător! Stai curat : nu -ți mai face griji pentru mâinile murdare. Șervețele noastre de curățare de igienizare a mâinii fac ușor să rămâneți proaspăt oriunde mergeți!. Stai curat : nu -ți mai face griji pentru mâinile murdare. Șervețele noastre de curățare de igienizare a mâinii fac ușor să rămâneți proaspăt oriunde mergeți!. Șervețele umede din țesătură ultra moale : Șervețele de igienizare fără mâini cu alcool Pullio sunt confecționate din foi de textură de embosare în plus moale și de înaltă calitate. Moale, dar durabil, cu textură mătăsoasă și blândă pe piele. Șervețele de mână gata de călătorie : Șervețele de curățare a mâinilor Pullio sunt proiectate pentru a fi portabile și ușor de transportat, pachete flexibile care vă permit să distribuiți, să curățați și să igienizați mâinile în timp ce călătoriți, lucrați, mâncați sau oriunde ați fi. Ingrediente sigure : Towlettes umede hipoalergenice ale lui Pullio sunt fără paraben, fără sulfat, fără alcool și fără cruzime. Ingredientele active includ clorura de benzalkoni, pullio-citrus și mentă. Perfect pentru sărbători : șervețele de igienizare a mâinilor prietenoase pentru adulți și pentru copii pentru a vă ajuta și familia dvs. să rămâneți igienizați în acest sezon de Halloween înfricoșător!

R

Cele mai bune propuneri