.

.

Rucsac pentru animale de companie NSDRBX, Rucsac Extensibil pentru câini, Design Transparent, impermeabil, cu intrare pe trei fețe, potrivit pentru drumeții în aer liber și Camping, potrivit pentru animale mici și mijlocii.

Rucsac pentru animale de companie NSDRBX, Rucsac Extensibil pentru câini, Design Transparent, impermeabil, cu intrare pe trei

RON 122.80
Suma

[Material de calitate] : Acest rucsac din spumă este fabricat din pânză Oxford de înaltă calitate și material ABS robust. Rezistent la apă, durabil, rezistent la zgârieturi și ecologic. Permite animalului dvs. de companie să respire liber. [Extensibil] : când este umflat, rucsacul pentru animale de companie poate fi folosit ca un pat imens de cort. Oferiți în mod special un mediu confortabil pentru animalele de companie, astfel încât animalele dvs. de companie să nu poată trăi fără acest tip de cort pentru animale de companie în fiecare zi. [Durabil și sigur] : utilizați o cârpă Oxford de înaltă calitate, impermeabilă, rezistentă la zgârieturi, ecologică și neiritantă. Carcasa super rezistentă la uzură este perfectă pentru mușcăturile și zgârieturile animalelor de companie. [Design transparent unic] : animalul dvs. de companie abia așteaptă să vadă mediul înconjurător de la fereastra transparentă, se simte în siguranță în spatele carcasei dure! De asemenea, vă puteți verifica animalul de companie în cazul unui rucsac pentru câini. [Ventilație și igienă] : există 8 găuri de ventilație și tifon respirabil mare pe spate, animalele de companie pot respira confortabil și pot menține circulația internă a aerului. Geanta transparentă de transport pentru animale de companie este un asistent bun, foarte potrivită pentru animalele de companie care cântăresc mai puțin de 15 kilograme. Designul său ergonomic și tamponul detașabil pot aduce o experiență confortabilă de purtare chiar și atunci când călătoriți pe distanțe lungi.caracteristică : 1. Design ventilat, căptușit, mult spațiu de depozitare-câinele purtător al rucsacului este ușor, puternic și puternic. De asemenea, oferă cutii de umplere moi pentru animale de companie. Articolele dvs. au cleme superioare și frontale și o pungă de țesut cu fermoar pentru depozitare2. Partea inferioară a rucsacului este impermeabilă, rucsacul este fabricat din țesătură impermeabilă, iar partea superioară este impermeabilă și rezistentă la vânt. Rucsacul se confruntă cu câinele pentru a preveni poluarea, ușor de curățat, detașabil, iar mașina poate curăța tamponul interior3. Cârlig Anti-pierdut, designul cârligului anti-pierdut din geantă poate împiedica scăparea animalelor de companie și poate proteja mai bine viața animalelor de companie. Materialul din plasă este rezistent la zgârieturi.CAIETUL DE SARCINI : Dimensiune : 350*270*430mm Material : tesatura, captuseala, plasa poliester fibercolor : gray Style : portabil, dublu shoulders Application : mici și mijlocii Petpachetul include : 1x față-verso interior pad1x pet backpack1x anti-murdar partition1x umbrire roller blindidacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, iar echipa noastră vă va contacta prin e-mail în termen de 24 de ore.

R

Cele mai bune propuneri