.

.

CROWN CROWN BIELLRY COMUNE DE STOCARE DE STÂNGĂ DE DEZVOLTARE Accesorii pentru machiaj Holder Husa pentru cercei, colier, inel, ruj etc.

CROWN CROWN BIELLRY COMUNE DE STOCARE DE STÂNGĂ DE DEZVOLTARE Accesorii pentru machiaj Holder Husa pentru cercei, colier, inel,

RON 84.67
Suma

Materiale : aliaj de cupru + sticlă. Un cadou minunat pentru mama, prietena, soția, fiica, colegii de clasă, colegul, prietenii și așa mai departe. De asemenea, cel mai bun cadou de Valentine's Days, cadou de ziua de naștere, cadou de Ziua Mamei, cadou de Crăciun pentru ea. Design umanizat cu cupru + sticlă, care împiedică particulele de praf să intre în suport. Excelent pentru transportul de bijuterii (cercei, inele, colier, ruj, etc.) și accesorii de machiaj atunci când călătoresc. Fabricate în China. Materiale : aliaj de cupru + sticlă. Un cadou minunat pentru mama, prietena, soția, fiica, colegii de clasă, colegul, prietenii și așa mai departe. De asemenea, cel mai bun cadou de Valentine's Days, cadou de ziua de naștere, cadou de Ziua Mamei, cadou de Crăciun pentru ea. Design umanizat cu cupru + sticlă, care împiedică particulele de praf să intre în suport. Excelent pentru transportul de bijuterii (cercei, inele, colier, ruj, etc.) și accesorii de machiaj atunci când călătoresc. Fabricate în China. 100% de calitate nouă și de înaltă calitate. Materiale : aliaj de cupru + sticlă. Excelent pentru transportul bijuteriilor (cercei, inele, colier, ruj etc.) când dimensiunea călătoriei : - pătrat : 9cm x 9cm x 6cm (lungime x lățime x înălțime) - dreptunghi : 14cm x 8cm x 6cm (lungime x lățime x înălțime) - Hexagon : 12cm x 11cm x 6cm (lungime x lățime x înălțime) Culoare : auriu, argint fabricat în pachetul din China include : 1 x Bijuterii.

R

Cele mai bune propuneri